Lysskilte

Gør opmærksom på din virksomhed

Mange vælger at benytte lysskilte som facadeskilte. På den måde opnår man størst mulig opmærksomhed omkring virksomheden. Når det er mørkt, vil lysskiltet lyse op og gøre opmærksom på sig selv, og det er umuligt at undgå. Lysskilte er derfor en god, nem og uforpligtende måde at gøre reklame på.

Desuden gør vi ofte brug af LED-lyskilder, så du skal ikke bekymre dig for, at det kommer til at koste dig mange penge i strøm.

Vi laver blandt andet:

  • LED Lyskasse
  • Rundt vingeskilt med indbygget lys
  • LED Lysbogstaver

Mere end blot forsideskilte

Selvom mange vælger at bruge lysskilte som forsideskilte, findes der mange andre måder, man kan bruge lysskilte på. Det kan for eksempel være i forbindelse med oplysning af udhængsskilte, menukort eller andre ting. Mulighederne er mange, og kun du sætter grænser for, hvad lysskilte kan bruges til.

Vælg det rette skilt

Der findes et væld af forskellige skilte, og vi er bevidste omkring, at det kan være svært at finde hoved og hale i. Vi ved også, at det kan føles som en umulig opgave at vælge det rette. Derfor står vi hos Prento til enhver tid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde det skilt, der matcher dine ønsker, og på baggrund af snakken designer vi et unikt skilt til dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os på telefon: 38 74 13 11 eller mail: prento@prento.dk og få en snak eller et uforpligtende tilbud.

Pris eksempler:

Alle priser er excl. moms.

Skriv til os

TOP