Tekstiltryk

Tekstiltryk i god kvalitet

Ønsker du at få tøj med tryk på, kan vi hjælpe dig med dette. Prento har stor erfaring med tekstiltryk, og vi ved, at god kvalitet er altafgørende for en god komfort. Vi ved også at tekstiltryk, for mange, fungerer som en effektiv reklame, og derfor kan det være velegnet at vælge tekstiltryk i forbindelse med markedsføring. Det kan være i forbindelse med at firmaet skal løbe DHL, at der skal spilles firmafodbold eller noget helt tredje.

 

Vælg mellem et hav af forskellige materialer

Vi tilbyder et væld af forskellige materialer til dit tekstiltryk. Hvad end det er en almindelig T-shirt eller arbejdstøj, du ønsker tryk på, kan vi løse opgaven for dig. Vi har forsøgt at lave et bredt sortiment, så der er noget til enhver brug og smag, men vi er også bevidste omkring, at mange har særlige ønsker til det materiale, de ønsker at få tryk på. Derfor trykker vi også gerne på tøj, du selv har anskaffet.

 

Dine ønsker i fokus

Vi gør en dyd ud af at efterleve dine ønsker og give dig et resultat lige præcis, som du ønsker det. Derfor lægger vi stor vægt på en gennemgående dialog, hvor du, som kunde, tages med på råd hele vejen igennem processen. Derfor sender vi altid korrektur til dig af trykket, inden vi går i gang, så du kan se, om det ser ud, som du ønsker det. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 38 74 13 11 eller mail: prento@prento.dk. Vi vil altid gerne snakke med dig og høre om dine ønsker.

Skriv til os

TOP