Æsker

Æsker og poser med dit eget unikke design

Server dine produkter i en lækker æske eller pose

Når dine kunder eller gæster skal hjembringe dine varer, vil en lækker indpakning efterlade et indtryk om din stolthed for dit produkt. At alle detaljer er gennemtænkt viser din kunde din professionalisme og din kreativitet med hele dit produkt fra start til slut.

Design af æsker eller poser

Vi kan både serigrafitrykke direkte på kartonet eller posen eller digitalprinte mærkater på æske eller pose. Der er mange muligheder for stans, bukke og false, så netop dit produkt får det helt unikke præg, som ingen af dine konkurrenter har.

Har du bestemte ønsker til designet, og har du selv mulighed for at designe dine æsker eller poser, skal du være så velkommen. Vi respekterer vores kunders gode idéer og sørger for at trykke eller printe dem for dig. Hvis du ikke har muligheden for at lave designet selv, kan vi tage en samtale og finde ud af dit design.

Det kan være, du har mange idéer til layout; vi kan hjælpe dig med at konvertere dine idéer til indbydende og spændende æsker eller poser, som dine gæster og kunder vil elske.

Tøv ikke med at kontakte os enten ved at ringe på 38741311 eller bruge vores kontaktformular.

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os