Håndværkerskilte til byggepladsen

Byggepladsskilte er et lovkrav i forbindelse med renoveringsprojekter, nedrivning og nye bygninger – de skal placeres ved påbegyndelsen af projektet. Lovgivningsmæssigt er det vigtigst, at skiltene skal være letlæselige og synlige på offentlige veje.

Udover funktionen er der også krav på, at skiltene skal indeholde bestemte informationer: virksomhedens CVR-nummer og firmaoplysninger. Dog er skilte til byggepladsen også en oplagt mulighed for indirekte at lave reklame for dit firma. Skiltene kan opsættes, så de både sørger for at informere parthaverne og repræsentere, hvad dit firma står for.

Selvom der er krav på, at teksten skal være letlæselig, er der ingen gældende retningslinjer for det æstetiske. Du har derfor rig mulighed for at vælge farve, typografi og design. Du kan overveje at gøre noget mere ud af skiltene, da potentielle nye kunder kan blive opmærksomme på dit firmas ydelser.

Byggepladsskilte materialer

Der er mange forskellige typer materialer til byggepladser. Vi bruger som standard 3 mm. sandwich aluminiumsplader. For det meste digitalprinter vi og lægger en overfladebehandling med UV-laminat, hvis skiltet er i farver, som beskyttelse så farverne ikke falmer i dagslys / sollys. Nogle vælger at få en skåret tekst monteret på pladen, Vi kan selvfølgelig lave jeres skilte på andre materialer.

  • PVC
  • Skumplader
  • Sandwichplader
  • Rustfrit stål
  • Galvaniseret stål

I princippet er der ingen grænser for, hvor store håndværkerskilte du kan bestille.  Vi kan lave skilte i både små og store størrelser. Er I flere firmaer om samme opgave, er det også muligt at samle alle parter på ét skilt.

Vær opmærksom på lovgivningen

For at sørge for sikkerheden på en byggeplads er det vigtigt, at alle parter både på og uden for byggepladsen er bekendt med al nødvendig information. Kommer du til os med en forespørgsel om at lave byggepladsskilte, er det dit ansvar, at alle skiltene indeholder alle lovpligtige informationer.

Du kan få teksten opsat i ét af vores mange skabeloner og velkendte designs, eller du kan bestille skræddersyede produkter, som passer til dit firmas udtryk. Vi vejleder dig gerne med, hvordan du får mest ud af dit design, men du skal sørge for, at der ikke er nogen, der kommer til at misforstå informationen trykt på skiltene.

Du kan læse mere om, hvilke krav der stilles til din skiltning på offentlige og private byggepladser, på skats hjemmeside. Læs mere på følgende link

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os