Om os

Prento har i over 60 år været en del af serigrafi branchen, hvor fokus i lang tid har ligget på sikkerhedsskilte. Serigrafi er derfor vores hjerteblod.

Vi har dog gennem årene opbygget en solid maskinpark, som gør, at vi i dag har mulighed for at udføre trykopgaver, som kan leve op til den enkelte kundes behov. Af tryk metoder tilbyder vi derfor idag blandt andet serigrafi, offset og digitalprint.

Vi har stor erfaring med at skulle sætte os ind i specifikke behov, som den enkelte kunde måtte have, da vi har kunder indenfor enhver branche.
Vi leverer til alt fra store internationale virksomheder og offentlige institutioner til små nationale virksomheder.

Vi bestræber os på at have et unikt service niveau. Vi har derfor opbygget et team, som er i stand til, at give vores kunder rådgivning i verdensklasse.
Udover at kunne give oplysninger omkring hvert enkelt produkt, deres funktion eller anvendelse, så kan vores grafiske afdeling altid hjælpe med, at lave et grafisk udkast inden vi sætter noget i produktion.

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, så du kan få lige præcis den løsning, som vil dække jeres behov bedst muligt.

Med over 1/2 million skilte på lager er Prento Danmarks største lagerførende virksomhed af sikkerhedsskilte.
Skiltene produceres både på selvklæbende folie, plast og aluminium.

Vores vision er, at

  • indfri kundernes forventninger til Prento, ved en overskuelig præsentation af vores produkter, så det bliver enklere at finde og bestille produkter. Derved lettes arbejdsbyrden både hos vore kunder og Prento.
  • udvide kundekredsen fra nationalt til internationalt og ramme en bredere målgruppe.
  • udvide varesortimentet for standardprodukter.
  • være på forkant med internetteknologien indenfor vor branche, samt tilbyde den bedste E-handelsløsning med det bredeste udvalg af standardvarer.

TOP