Om os

Med over 1/2 million skilte på lager er Prento Danmarks største lagerførende virksomhed af bl.a. sikkerhedsskilte og affaldsskilte

Skiltene produceres både på selvklæbende folie, plast og aluminium.

Prento blev grundlagt i 1954 og har siden da været en del af serigrafibranchen.
I den nuværende form er det blevet et familiefirma, hvor ejeren siden 1992 har opbygget massiv viden om serigrafi / silketryk med alle former for materialer. Serigrafi er derfor vores hjerteblod.

Vores fokus har i mange år været på sikkerhedsskilte. I de sidste par år har vores fokus også været på de nye affaldsskilte og godsmærker.

Igennem årene har vi fået opbygget en solid maskinpark, som gør, at vi i dag har mulighed for at udføre trykopgaver indenfor serigrafi / silketryk, offset, og digitalprint, samt plastskilte, aluminiumskilte og magnetskilte.

Vores mange år i branchen gør, at vi har stor erfaring i sætte os ind i ethvert behov eller ønske, du som kunde må have, komme med kreative løsninger, som overholder de gældende lovgivninger.

Vi bestræber os på at have et unikt serviceniveau, hurtigt levering, holdbare og bæredygtige produkter.
Vi har fået opbygget et team, som kan give jer rådgivning og service i verdensklasse.
Vores team kan oplyse alt omkring det enkelte produkt, deres funktion og anvendelse.

Vores grafiske afdeling er altid parat til at komme med et grafisk layout, inden vi sætter jeres bestilling i produktion

Du er derfor mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, så du kan få lige præcis den løsning, som vil dække det ønskede behov bedst muligt.