Flyers, Brochure, Visitkort og Invitationskort

Perfekte til den korte og overskuelige information

Flyers nem og overskuelig metode til dine budskaber eller tilbud

Flyers bruges ofte som et tilbud på en konkret vare, en ny event eller kort budskab. Hos Prento kan vi producere flyers i forskellige kvaliteter og størrelser. Vi bruger primært digitalprint og men har også mulighed for offsettryk.

Da flyers kan bruges til mange forskellige formål, er der oftest store forskelle på kravene til trykket og papirtype. Af papirtyper har vi derfor mange forskellige slags, som kan dække ethvert behov. Standardstørrelser er fra A6 til A4, men vi tilbyder dem også i individuelle mål. Vi kan printe flyers enten på en side eller på begge.

Vi tilbyder altid mulighed for design af alle trykopgaver. Kontakt os derfor, for at få et skræddersyet tilbud som er tilpasset jeres behov til markedet bedst priser.

Brochure til formidling af information

Brochure bruges for det meste til formidling af information om virksomheder, beskrivelse af en attraktion, en begivenhed, eller en organisation, som kræver lidt mere forklaring / illustrationer. De er ofte falset (foldet uden at farven eller tekst bliver forstyrret af folden.

Der er mange muligheder for spændende effekter, lækkert papir, specialfarver m.m. Hvis de bliver brugt rigtigt, kan de understøtte jeres budskab og give modtageren en fornemmelse af seriøsiteten i jeres budskab.

Prento’s grafiske afdeling sidder klar til at være behjælpelig med et layout til jeres brochure, hvis I ikke har en trykklar PDF-fil.  Tøv ikke med at kontakte os for at få et skræddersyet tilbud som er tilpasset jeres behov til markedet bedst priser.

Visitkort, så du bliver husket

Med det rigtige layout til dit visitkort har du mulighed for at skille dig ud fra mængden indenfor din branche eller fag.

Vi kan printe på både for- og bagside. Materialet er 300 g. papir og der er vores standardstørrelse er 84 x 54 mm., men ønsker du en anden størrelse eller materialer, kan vi selvfølgelig også gøre det.

Hvis du ikke har en køreklar PDF-fil, kan vores grafiske afdeling være behjælpelig med at finde det helt rigtige til dit visitkort.

Invitationer og andre former for unikke kort

Skal du fejre en stor begivenhed eller mærkedag som bryllup, barnedåb, konfirmation, event er en invitation kreeret på lækkert papir med unik design noget dine gæster vil huske i årene der kommer.

Vi har mange typer materialer og muligheder for at printe dit helt specielle design. Det er kun fantasien der sætter begrænsningerne til netop dit drømmekort

Du kan få en uforpligtende samtale med vores rådgivere ved at ringe til os eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os