Print af menukort

Væk gæsternes appetit med indbydende menukort

Det første indtryk af din restaurants mad er, når gæsterne ser på menukortet. Det er den første repræsentation af, hvad I kan tilbyde, derfor er det vigtigt, at opsætningen er gennemtænkt og gennemført.

Kunderne skal have en god oplevelse, når de stifter bekendtskab med dine menukort: Gode billeder af udvalgte retter samt en overskuelig struktur, medfører, at kunden lettere kan danne et blik over pris og sortiment. Desuden kan du også vælge at fremhæve dele af sortimentet under opsætningen, så du har større chance for at dirigere kundernes valg af retter.

Du kan få menukort til

  • Inden i restauranten: De klassiske menukort i printet på diverse materialer
  • Facade menukort: Som alternativ til klassiske menukort kan vi printe et stort menukort til at dække en restaurant-væg, så alle kunder kan se sortimentet samtidigt.
  • Menukort som flyers: Skal du fange nabolagets opmærksomhed, kan en simpel flyer med menukortet blive sendt til alle lokale postkasser tiltrække nye kunder.
  • Menu-skabe: indramning af menukortet og placeret uden på forsiden af bygningen til at fange forbipasserende menneskers opmærksomhed.

Design af menukortet

Vi arbejder med mange forskellige stilarter, som komplimenterer forskellige kundegrupper. Som restaurant er det vigtigt for at få alle gæster til at føle sig velkomne ved ankomst. Afhængig af restaurantens stil og kundekreds har vi både skabeloner og velkendte designs, som kan passe til alt fra familievenlige restauranter til gourmet dining og andre eksklusive madoplevelser.

Har du bestemte ønsker til designet, og har du selv mulighed for at designe dine menukort, skal du være så velkommen. Vi respekterer vores kunders gode idéer og sørger for at printe dem for dig. Hvis du ikke har muligheden for at lave designet selv, kan vi tage en samtale og finde ud af dit design.

Det kan være, du har mange idéer til layout; vi kan hjælpe dig med at konvertere dine idéer til indbydende og spændende menukort, som dine gæster vil elske.

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os