Storformat print

Print i storformat giver større opmærksomhed

Hvis du har behov for store bannere eller synlig reklame på lang afstand, skal du bruge storformat print. Alle print, der er større end A3, er storformat, og for mange virksomheder er det et værdifuldt værktøj til promovering, da det er mulighed at skabe en større synlighed.

Sammen laver vi det rette print, som passer din virksomheds udtryk. Nedenfor har vi skabeloner til indhold, men hvis du ikke finder det, der passer dig, så kan du kontakte os for at høre om skræddersyede muligheder.

Storformat print til ethvert formål

  • Bannere til stillads
  • Skilte i forskellige størrelser
  • Plakater
  • Papfigurer
  • Print på stof

Ingen begrænsninger på størrelsen

Når man taler om promovering med storformat print, kan størrelsen betyde meget for, hvor mange kunder der kommer til at se din virksomhed og dens ydelser. For at give din virksomhed de bedste vilkår for promovering er der derfor næsten ingen begrænsninger, hvis du bestiller print hos os.

Afhængig af hvad du ønsker, kan vi finde ud af en løsning, så din forespørgsel bliver opfyldt. Normalt arbejder vi PET og aluminiumsplader, når vi printer, men har du behov for storformat i et bestemt materiale, kan vi sagtens lave det for dig. Alle vores print er desuden anvendelige både indendørs og udendørs og er langtidsholdbare.

Vigtigt med et stærkt udtryk

Selvom vi har diverse skabeloner, som vi kan lave ud fra, ved vi også godt, at der er mange virksomheder, som konkurrerer på samme vilkår med samme produkt og derfor har svært ved at skille sig ud. Du kan få vores professionelle og erfarne i forbindelse med en opgave eller uforpligtende.

Vi sørger altid for at give vores ærlige mening til kende, så din virksomhed får, hvad den ønsker, og hvad der fungerer. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan din virksomhed kan blive mere fysisk synlig.

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os