LED Facadeskilte (lysskilte)

Gør opmærksom på din virksomhed

Mange vælger at benytte lysskilte som facadeskilte. På den måde opnår man størst mulig opmærksomhed omkring virksomheden. Når det er mørkt, vil lysskiltet lyse op og gøre opmærksom på sig selv, og det er umuligt at undgå. Lysskilte er derfor en god, nem og uforpligtende måde at gøre reklame på.

Desuden gør vi ofte brug af LED-lyskilder, så du skal ikke bekymre dig for, at det kommer til at koste dig mange penge i strøm.

Vi laver blandt andet:

  • LED Lyskasse: LED lyskasser er perfekte til at fremvise reklamer, budskaber og grafik med et strålende, ensartet lys. De skaber opmærksomhed og øger synligheden af din virksomhed både indendørs og udendørs. Disse skilte er energieffektive og har lang levetid, hvilket reducerer dine driftsomkostninger.
  • Rundt vingeskilt med indbygget lys: LED lyskasser er perfekte til at fremvise reklamer, budskaber og grafik med et strålende, ensartet lys. De skaber opmærksomhed og øger synligheden af din virksomhed både indendørs og udendørs. Disse skilte er energieffektive og har lang levetid, hvilket reducerer dine driftsomkostninger.
  • LED Lysbogstaver: Vores LED lysbogstaver er skræddersyede skilte, der udformer bogstaver eller logoer med indbygget belysning. De er populære i butiksfacader og indendørs skiltning og giver et stilfuldt og moderne udtryk. Vælger du lysbogstaver, er du garanteret præcis belysning, fleksibilitet i design og en iøjnefaldende visuel tilstedeværelse.

Vores LED facadeskilte har mange fordele – heriblandt deres energieffektivitet såvel som evnen til at tiltrække opmærksomhed og fremhæve budskaber eller branding både i dagslys og om natten. Hos Prento er vi dedikerede til at levere specialdesignet lysskilte, der opfylder dine specifikke behov.

Mere end blot forsideskilte

Lysskilte er alsidige og effektive redskaber, der kan bruges i mange sammenhænge og på en lang række steder. Mens mange ofte anvender lysskilte som iøjnefaldende forsideskilte, er der utallige andre kreative måder at inkorporere dem i din virksomheds branding og kommunikation. Du kan f.eks. bruge vores lysskilte som …

  • Udhængsskilte: Lysskilte kan bruges som udhængsskilte, der hænger ud fra bygninger eller butiksfacader. Det er en ideel måde at tiltrække opmærksomhed fra gående og bilister og fremhæve din virksomheds placering.
  • Menukort: I restaurationsbranchen kan lysskilte anvendes til at vise menukort eller dagens tilbud. Den oplyste præsentation af madvalg gør det lettere for kunderne at vælge og skaber en indbydende atmosfære.
  • Reklamepaneler: Lysskilte fungerer godt som reklamepaneler til at fremvise produkter, tjenester eller kommende begivenheder. Det er en fantastisk måde at markedsføre tilbud.

Lysskilte er et alsidigt værktøj, der kan tilpasses til dine unikke behov og visioner. Med vores ekspertise og tilpasningsmuligheder er mulighederne uendelige. Vi laver serigrafi til kunder i hele Danmark, så tøv endelig ikke med at kontakte os – uanset om du eftersøger lysskilte, advarselsskilte, metalskilte, tekstiltryk eller facadeskilte!

Bestil i dag: Vi er med dig fra første idé til endeligt produkt

Bestilling af dine LED facadeskilte hos Prento er en enkel proces. Alt, hvad du skal gøre, er at kontakte os og dele dit logo, ønskede tekst, mål og eventuelle billeder eller ideer, du har. Vores erfarne designere tager det derfra, skaber skitser og designs, og sender dem til godkendelse, så du kan give feedback og sikre det perfekte resultat. Når designet er godkendt, går vi i produktion og leverer det færdige lysskilt til dig. Vi sørger for, at hvert skridt på vejen er problemfrit og effektivt. Det er din garanti for et lysskilt, der skiller sig ud og imponerer.

Vælg det rette skilt

Der findes et væld af forskellige skilte, og vi er bevidste omkring, at det kan være svært at finde hoved og hale i. Vi ved også, at det kan føles som en umulig opgave at vælge det rette. Derfor står vi hos Prento til enhver tid klar til at rådgive dig og hjælpe dig med at finde det skilt, der matcher dine ønsker, og på baggrund af snakken designer vi et unikt skilt til dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os på telefon: 38 74 13 11 eller mail: prento@prento.dk og få en snak eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os