Magnetskilte

Fordelene er mange

Et magnetskilt er på mange måder smart, da det kan tages af og på efter behov. Det fungerer som en almindelig magnet, vi kender fra hverdagen, og det kan genbruges igen og igen uden at funktionsniveauet nedsættes. Du kan bruge magnetskilte lige præcis der, hvor du har et behov for at bruge dem, og vi laver dem ud fra dine ønsker og kriterier.

Magnetskilte til biler

Vi ser ofte at folk vælger at bruge magnetskilte til deres biler. Det er smart, da de så kan tage reklamen af og på efter behov, -og ligeledes kan man udskifte reklamen med jævne mellemrum, så man, til stadighed, fornyer sig og har den mest effektive reklame. Desuden slipper man også for at have noget noteret fast, som ikke uden videre kan fjernes igen.

Afmærkning til industrien

Også i industrien kan det være en fordel med magnetskilte. Der kan opstå situationer, der kræver en midlertidig afmærkning, og i sådanne tilfælde er et magnetskilt en billig og effektiv løsning, der er nem at sætte op og nem at tage ned igen, når der ikke længere er behov for afmærkningen.

Kontakt os i dag

Står du og skal have lavet et magnetskilt, er du mere end velkommen til at kontakte Prento i dag på telefon: 38 74 13 11 eller mail: prento@prento.dk.  Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle dig om vores store udbud af magnetskilte.
Husk at vi også har et stort udvalg indenfor advarselsskilte, sikkerhedsskilte, plastskilte, lysskilte, beach flag, metalskilte og alt indenfor serigrafi.

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os