Giv dit skilt en længere holdbarhed med den rigtige overfladebehandling

Hos Prento tilbyder vi kort sagt alt indenfor overfladebehandling på næsten alle typer materialer.

Overfladebehandling kan være UV-beskyttelse med laminatfolie, lakering, graffitibeskyttelse med laminatfolie eller varmebehandling i ovn.

Primært monterer vi UV-laminat på skilte som skal benyttes udenfor, hvor de bliver udsat for dags- / sollys. Materialerne er for det meste aluminium, magnet eller selvklæbende folier. Vi anbefaler ikke at bruge plastskilte udenfor, da plast ikke er så modstandsdygtig i det danske ustabile vejr.

Graffitibeskyttelse er en laminatfolie som monteres på skilte der ofte bruges i det offentlige rum. Mange firmaer ønsker at beskytte deres skilt mod graffititegninger eller skrift. Der kan spares mange penge til nye skilte ved at overfladebehandle fra starten.

Lakering findes enten som en spraylak eller tryklak. Denne metode bruges på produkter, hvor det ikke er muligt at montere laminat på. Det er tit på små selvklæbende etiketter, som er plottet / cuttet. Vi kan enten spraylakere direkte på etiketten eller vi kan serigrafitrykke med tryklak. Alt efter mængden af etiketter vælger vi den bedste metode til lakering.

Varmebehandling i ovn bruges efter vi har serigrafitrykt på aluminium, jern, stå eller andre former for metal. Det hærder trykfarven fra serigrafi.

Kontakt os derfor nærmere for at få et tilbud eller rådgivning.

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os