Serigrafi og silketryk – serigrafi i København

Søger du en kvalitetsbevidst virksomhed inden for serigrafi i København og omegn?
Prento har mere end 60 års erfaring i branchen, og vi kan altid sammensætte en kvalitetsløsning inden for sikkerhedsskilte og andre grafiske løsninger, der matcher dine behov. Vi handler både Business to Customer og Business to Business, og såvel private som virksomheder er sikret den samme høje kvalitet.

Vi har kontor og produktion i Vanløse, og vi tilbyder således løsninger inden for serigrafi til virksomheder og private i København – men selvfølgelig også i resten af Danmark.

Vi har et bredt udvalg af standardvarer for at ramme så bred en kundeskare som muligt, bl.a. advarselsskilte, påbudsskilte, lysskilte og facadeskilte, og har desuden mange års erfaring med tekstiltryk. Men vi skræddersyr også kundespecifikke løsninger. Kontakt os derfor gerne, og fortæl os om dine behov – uanset hvor i landet du befinder dig, og uanset hvilken løsning inden for serigrafi du har brug for.

Serigrafi – høj trykkvalitet og stor holdbarhed!

Serigrafi kaldes også silketryk eller rammetryk. En trykmetode stammende fra Kina hvor man skar to skabeloner ud og limede dem sammen med hår. Senere blev det silkedug og i dag anvendes kunststofdug (gaze, kunstsilke).

En serigrafiramme består af en træ-, aluminiums- eller stålramme, hvorover der er spændt en fintvævet dug – næsten ligesom et malerlærred. Dugen er dækket af en tæt belægning undtagen der, hvor farven skal trænge igennem.

Motivet overføres som regel til trykrammen fotografisk. Dette gøres ved at silken dækkes med en lysfølsom emulsion, der efterfølgende belyses gennem en film. Efter belysningen fremkaldes motivet. Der hvor filmen har været klar er emulsionen belyst og derved hærdet (negativ-emulsion), de ubelyste områder af emulsionen (hvor filmen er sort) er stadig uhærdede og kan vaskes væk. Herved opnås at farven kan trænge gennem de områder der er ubelyst, men ikke gennem de belyste områder. Ved en anden teknik benyttes en særlig 2-lags skærefilm, hvor motivet skæres ud i hånden og filmen hæftes på silken med et opløsningsmiddel – eller der anvendes selvklæbende film. Endvidere kan rammen dækkes af midlertidige motiver i form af papir, plast mv.

Selve trykningen foregår ved at trykfarven lægges i rammen og trykkes gennem motivet i silken, ned på emnet der skal trykkes på, enten maskinelt eller med hånd med en rakel – en træliste med gummikant, der under let pres trækkes frem og tilbage over silken.

Serigrafi har sin fordel i at man kan trykke på alle materialer og i store størrelser med stor holdbarhed.

Alsidig leverandør af serigrafi i København

Hos Prento er vi specialister i serigrafi, og de fleste af vores produkter bliver trykt med denne metode. Serigrafi giver mulighed for et eksklusivt og unikt udseende, der kan klare alle slags vejrforhold, og metoden er derfor særdeles anvendelig til produktion af skilte, der skal bruges udendørs og i andre omgivelser, hvor forholdene medfører slitage.

Vi trykker på metal, plast, selvklæbende folier og karton. Som alsidig leverandør af serigrafi i København fremstiller vi en lang række produkter, men skilteproduktion er vores primære fokus.
Udover almindelige serigrafiopgaver trykker vi også på aluminiumsforplader, vinkelskilte, glasfrontplader og mange andre materialer.

Vi tilbyder kort sagt trykning på stort set alle materialer, og vi kan derfor altid dække dine behov og krav til trykopgaven – også de mere kringlede af slagsen.

Alsidig leverandør af serigrafi i København

Prento er primært leverandør af serigrafi til kunder i København, men også i resten af landet, ligesom vi også udfører en række andre opgaver. Vi tilbyder også efterbehandling, som giver en endnu bedre holdbarhed. Efterbehandling kan være laminering, lakering, graffitibeskyttelse eller varmebehandling af trykopgaver trykt på metal. Ikke mindst har vi også vores egen grafiske afdeling, og vi tilbyder derfor mulighed for design af alle trykopgaver.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ønsker du at samarbejde med en seriøs producent af serigrafi i København? Så kontakt os, og få et skræddersyet tilbud, som er tilpasset lige præcis dine behov.

Vi har nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser, og vi er derfor et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en både kvalitetsbevidst og prisvenlig løsning inden for serigrafi i Københavnsområdet.

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os