Serigrafi og silketryk – serigrafi i København

Søger du en kvalitetsbevidst virksomhed inden for serigrafi i København og omegn?

Prento har mere end 60 års erfaring i branchen, og vi kan altid sammensætte en kvalitetsløsning inden for sikkerhedsskilte og andre grafiske løsninger, der matcher dine behov. Vi handler både Business to Customer og Business to Business, og såvel private som virksomheder er sikret den samme høje kvalitet.

Vi har kontor og produktion i Vanløse, og vi tilbyder således løsninger inden for serigrafi til virksomheder og private i København – men selvfølgelig også i resten af Danmark.

Vi har et bredt udvalg af standardvarer for at ramme så bred en kundeskare som muligt, bl.a. advarselsskiltepåbudsskiltelysskilte og facadeskilte, og har desuden mange års erfaring med tekstiltryk. Men vi skræddersyr også kundespecifikke løsninger. Kontakt os derfor gerne, og fortæl os om dine behov – uanset hvor i landet du befinder dig, og uanset hvilken løsning inden for serigrafi du har brug for.

Serigrafi i København – høj trykkvalitet og stor holdbarhed!

Serigrafi, som også kaldes silketryk eller rammetryk, er en populær trykteknik med mange muligheder. Teknikken stammer oprindeligt fra 1600-tallets Asien, men på grund af den høje trykkvalitet og den store holdbarhed har teknikken spredt sig til resten af verden, hvor den anvendes til mange forskellige formål.

Hos Prento er vi specialister i serigrafi, og de fleste af vores produkter bliver trykt med denne metode. Serigrafi giver mulighed for et eksklusivt og unikt udseende, der kan klare alle slags vejrforhold, og metoden er derfor særdeles anvendelig til produktion af skilte, der skal bruges udendørs og i andre omgivelser, hvor forholdene medfører slitage.

Vi trykker på metal, plast, selvklæbende folier og karton. Som alsidig leverandør af serigrafi i København fremstiller vi en lang række produkter, men skilteproduktion er vores primære fokus. Udover almindelige serigrafi-opgaver trykker vi også på aluminiumsforplader, vinkelskilte, glasfrontplader og mange andre materialer.

Vi tilbyder kort sagt trykning på stort set alle materialer, og vi kan derfor altid dække dine behov og krav til trykopgaven – også de mere kringlede af slagsen.

Alsidig leverandør af serigrafi i København

Prento er primært leverandør af serigrafi til kunder i København, men også i resten af landet, ligesom vi også udfører en række andre opgaver. Vi tilbyder også efterbehandling, som giver en endnu bedre holdbarhed. Efterbehandling kan være laminering, lakering, graffitibeskyttelse eller varmebehandling af trykopgaver trykt på metal. Ikke mindst har vi også vores egen grafiske afdeling, og vi tilbyder derfor mulighed for design af alle trykopgaver.

Kontakt os for et skræddersyet tilbud

Ønsker du at samarbejde med en seriøs producent af serigrafi i København? Så kontakt os, og få et skræddersyet tilbud, som er tilpasset lige præcis dine behov.

Vi har nogle af markedets mest konkurrencedygtige priser, og vi er derfor et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en både kvalitetsbevidst og prisvenlig løsning inden for serigrafi i Københavnsområdet.

Skriv til os

TOP