Facadeskilte

Vælg det rette skilt

Når man skal markedsføre sin virksomhed, er det vigtigt at gøre opmærksom på sig selv. Vi har, hos Prento, stor forståelse for betydningen af korrekt skiltning, og vi ved, at den korrekte skiltning kan have en helt afgørende betydning for virksomhedens position. Derfor står vi, med vores ekspertise, klar til at hjælpe dig med at producere dine facadeskilte. Mulighederne for skiltning er mange, og kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan laves.

Af populære facadeskiltsløsninger kan der nævnes:

  • LED Lyskasse med logo og tekst
  • Vingeskilt med indbygget lys
  • Klassisk pladeskilt med logo og tekst
  • LED Lysbogstaver
  • Skåret bogstaver

Men løsningerne kan være mange, og vi ved, at de kan være individuelle, så har du noget særligt, du ønsker at få lavet, står vi klar til at hjælpe dig med en unik løsning, der matcher din virksomhed og dine præferencer. Vi laver alt, - og ingen opgave er for stor eller for lille til, at vi vil løse den.

 

Kontakt os for hjælp og vejledning:

Står du og skal have lavet et nyt facadeskilt, og har du brug for råd og vejledning? Eller ønsker du noget, som ikke fremgår af oversigten? Så er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon: 38 74 13 11 eller mail: prento@prento.dk. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine ønsker, og har du noget, du skal have produceret, er vi de rette til jobbet. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi kan tilbyde mange forskellige produkter inden for bl.a. advarselsskilte, sikkerhedsskilte, påbudsskiltelysskilte og redningsskilte, og har desuden mange års erfaring med serigrafi og silketryk.

Pris eksempler:

Alle priser er excl. moms.

Skriv til os

TOP