Gadeskilte, Beach flag, Roll Up eller Bilreklame

En anderledes og unik måde at skabe reklame for dit firma, produkter, service eller budskaber

Gadeskilte

Skab opmærksomhed og synlighed.

Et gadeskilt kan være en rigtig godt markedsføringsmiddel, da det kan bruges til at få opmærksomhed for forbi passerende, og nemt kan flyttes.

Derudover er det nemt at ændre tilbud eller budskab, hvilket gør gadeskilte til en fleksibel og velegnet løsning for butikker, restauranter, arrangementer og forskellige events.

De fleste gadeskilte fås med plads til logo, og med vores egen grafiske afdeling er Prento i stand til, at hjælpe med det grafiske arbejde og lave et grafisk udkast.

Beach flag

Reklame på en anden måde.

Vores standard beach flag er gennemtrykt, det vil sige at motivet står spejlvendt på bagsiden. Det er fremstillet på 3 trådet polyester, og kan bruges både inde og ude. Farverne vil dog begynde at falme en smule efter 6 mdr. udendørs brug i solens stråler.

De er velegnede til stort set alle formål, og er desuden rigtig nemme at sætte op, hvilket betyder, at beach flag er blevet rigtig populære som reklamemetode.

Der findes forskellige former for tilbehør til at montere beachflaget med alt efter hvilket underlag flaget skal placeres på. Der er metalfod, krydsfod, jordspyd eller skruespyd.

Roll Up Banner

Synlighed med gennemslagskraft.

Roll Up bannere er blevet populære. De er nemme at transportere og sætte op. De er supereffektive som reklamemiddel for dit firma, brand, service eller produkter.

Vores standard roll up er digitalprintet på PVC banner. Det er enkeltprintet som standard, men hvis du ønsker det, kan vi printet på begge sider. Det er egnet til at bruge flere gange. Det leveres i en taske lige til at rulle ud.

 

Bilreklame

Bilreklame – En god og budgetvenlig reklame

Bilreklame er en af de bedste og mest budgetvenlige reklamer.
Den bringer jeres budskab ud til mange potentielle kunder, og skaber stor opmærksomhed omkring jeres virksomhed.

Selvom du måske ikke har et færdigt design, så kan vores grafiske afdeling altid hjælpe med at udarbejde et grafisk udkast, så autoreklamen bliver præcis som du vil have den.

Prento kan derfor stå for det grafiske arbejde, printe og montering af bilreklamen.

Har I kun brug bilreklame i perioder? Det kan vi også klare! Med vores magnetskilte med tryk på, hvor magnetmaterialet er specielt udviklet til autolak, kan vi tilbyde en løsning som kan dække jeres behov, selvom I måske ikke ønsker, at reklamen altid skal være på bilen.

Kontakt os

Vi står klar til at tage en snak med dig og fortælle om vores store udvalg af produkter.

Skriv til os